start Kalender Lokaler Utställare Om oss Köp biljetter Referenser
Referenser

Stadionmässan har haft många arrangemang genom åren.
Här nedan kan du se och läsa från några av våra nöjda kunder.

Varning för barn - Mässan för gravida & barn 0-6 år!

Den första barnmässan gjorde vi 2009 och har sedan dess vidareutvecklat Varning för barn till att bli ett forum i södra Sverige där barnfamiljer och företag inom barn- och familjesektorn kan mötas.
Vi strävar efter att hela tiden se möjligheter och nya vinklingar för att tillsammans med utställarna skapa en mässa som vi alla ska trivas och ha roligt på.
Jenny Petersson, Arrangör.

Bilder och länkar från arrangörens hemsida
Videofilm från mässan 2009


Saco Studentmässa

Varje år Arrangerar Saco en mässa om:
Universitet, högskolor och andra eftergymnasiala utbildningar (YH-utbildningar, KY, folkhögskolor, yrkesutbildningar och privata utbildningar) Internationella utbildningar och agenter för utländsk utbildning Näringsliv, myndigheter och organisationer Saco och förbund.

Mässorna är öppna för alla men i första hand besöks den av gymnasieelever i åk 3 och de som ganska nyligen tog studenten.

Gymnasieskolor, vuxengymnasier och folkhögskolor bjuds in via skolornas studie- och yrkesvägledare som samordnar mässbesöket i sina skolor.


Videofilm från Sacomässan i Malmö


SKTF Live!

14 april 2010 arrangerades SKTF Live! på Stadionmässan i Malmö. Närmare 300 förtroendevalda SKTF:are i Skåne och Blekinge deltog i framtidsmanifestet som avslutades med en härlig medlemskväll där både Charlie Caper (vinnare Talang 2009) och Team Ola-kören (vinnare Körslaget 2009) medverkade. Idé och arrangör: BARR AB/EventMakaren och SKTF-Centret i Malmö.


Videofilm från SKTF Live!